KIL/Hemne: Robert Hundstad takker av som hovedtrener for KSA


Robert Hundstad har, etter tett dialog med klubben, valgt å trekke seg som hovedtrener for KIL/Hemne sitt damer A-lag i 1.divisjon.

Foto: Thomas Karlsen/Karlsen foto

Klubben ville svært gjerne ha Robert med videre, men en totalvurdering av tidsforbruk på toppfotball kombinert med sivil jobb og familieliv, er nå utslagsgivende til at Robert til slutt velger å trekke seg.

Robert Hundstad har vært trener for KIL/Hemne damer i tre sesonger. Allerede i sin første sesong klarte han å gjøre det «umulige» mulig ved å lede laget til opprykk fra 2. til 1.divisjon. I en sesong hvor 1.divisjon ble redusert fra 12 til 10 lag, og nåløyet for å rykke opp var trangere enn noensinne. De to påfølgende sesongene har laget klart å etablere seg i 1.divisjon, med henholdsvis 6.plass (2020) og 8.plass (2021). Begge de to siste sesongene har klubben også kommet seg til en 8-delsfinale i NM.

Parallelt med at han har vært trener har han også tatt ytterligere trenerutdannelse ved å gjennomføre et krevende UEFA A-lisens kurs.

KIL/Hemne ønsker å takke Robert for den utrolige innsatsen han har lagt ned gjennom tre sesonger, og for å etablere klubbens damelag blant Norges 20 beste fotballag. Vi setter pris på å ha blitt kjent med han og hans familie, og ønsker han lykke til videre.