Endelig kamp


Sesongens første treningskamp for vårt kvinnelag spilles i morgen kl.1300 mot Rosenborg Kvinner på Koteng Arena

En meget tøff innledning på kampsesongen altså, og en herlig utfordring.

Det har vært mye frem og tilbake gjennom vinteren, men igjen så kan vi absolutt ikke klage, da vi er ett av få seniorlag i Trøndelag som faktisk har fått lov til å trene noenlunde normalt. Dog så blir det alltid noe ekstra å ta på seg drakt og få møte ett annet fotballag. Lørdag skal vi få bryne oss på «nabo» og Norges nest beste kvinnelag i 2020, nemlig Rosenborg. Det blir morsomt og en knallstart på kampsesongen 2021.

Kampen skal spilles på Koteng Arena, det blir åpent for publikum også, selvfølgelig under meget strenge restriksjoner. Følg denne linken for info om billetter. I tillegg vil kampen streames og sendes på direktesport.

Pr tiden har vi en tropp på 21 spillere, av disse er fremdeles både kaptein Maren Snekvik og Synne Aksnes ute etter sine korsbåndskader i forrige sesong. Noe smårusk er det i tillegg, men vi har en tropp på 16-17 spillere som er klare til kamp. To av disse vil få sin K/H-debut, nemlig nykommerne Siri Berg-Johansen som spilte for motstander RBK i fjor, og Anna Sagmo Melhus som nettopp har meldt overgang fra Byåsen.

Vi gleder oss :)