Herrer senior A og B: Vårt 5. divisjonslag har åpnet sesongen med et tap og en seier


Vi åpnet sesongen forrige søndag i Frøya Storhall hvor vi tapte 3-2 mot Frøya i en høydramatisk kamp. I kveld spilte vi vår andre kamp hjemme på Hemne Sparebank Arena og vant 3-2 over Rindal etter en spennende kamp.

Forrige helg mot Frøya stilte vi med nesten rent juniorlag og spilte en meget bra kamp. I første omgang var vi det klart beste laget og burde ledet mer enn 1-0. Målet kom allerede etter 3 min, da Peder fikk lagt en corner på 16 meteren og satte ballen sikkert i mål. Vi fortsatte å skape sjanser, men Frøya keeperen var både høyt og lavt.

Frøya utlignet etter 60 min. Etter 70 spilte min gikk vi opp i 2-1. Fredrik dro seg fri fra en Frøya spiller og satte ballen i motsatt hjørne. Vi holdt stand til det 90 min, men da utlignet Frøya til 2--2. 9 min på overtid fikk Frøya frispark på 16 meteren og en Frøya spiller satte ballen i mål, dermed 3-2 og hjemmeseier. På stillingen 2-2 var Fredrik gjennom og ble sparket ned bakfra. Han sparket til Frøya spilleren etter taklingen og dermed fikk begge  rødt kort.

Vi følte at vi minst skulle klart uavgjort på Frøya, men det var gledelig å se alle ungguttene som gjorde en meget bra kamp.

PS. Fantastisk hall, det er bare å glede seg.

Laget: Vegard Hansen-Sander Vollan Langø-Tor Bugten(Nils Forren 60 min)-Andreas Werkland-Kristian Haugen-Peder M. Spjøtvold- Håkon V. Langø-Morten Aunhaug-Isaias Habtom Medrahtu(Kristoffer Sølvik Johnsen 70 min)Fredrik D. Sødahl- Petter Sødahl


I kveld spilte vi mot Rindal hjemme på Hemne Sparebank Arena og vant fortjent 3-2 etter en spennende og god 5. divisjonskamp. Vi spilte oss til flere gode sjanser i 1 omg, men når vi ikke klarer å få ballen i mål, skjer ofte det som skjer i fotball, Rindal tar ledelsen 1-0 etter 32 min.

Det holdt seg også til pause, men vi var enige i pausen om at vi måtte bare fortsette å male på, så kommer det til slutt. Etter 58 min får vi vår fortjente utligning, Brynjar spiller flott gjennom Petter som setter ballen kontrollert i mål. Vi har også flere sjanser i denne perioden, bl.a. har Brynjar ett skudd som keeper  får klarert og Fredrik er veldig nær å sette returen i mål.

Etter 62 min går vi opp i 2-1, Betim skyter, keeper gir retur og Joachim er våkent fremme og setter returen i mål. Rindal utligner til 2-2 i det 71 min etter et langt gjennomspill.

Når vi har spilt i 75 min går vi opp i 3-2, Brynjar skyter, keeper gjør en god redning, men Joachim er nok en gang våkent frampå og setter ballen i mål.

De siste 15 minuttene bølget spillet fram og tilbake, men vi klarte å holde unna og dermed 3 fortjente poeng til oss. 

Laget: Marius Moe - Sander Vollan Langø - Håvard B. Bakken - Anders Solem - Kristian Haugen - Brynjar V. Snekvik - Daniel  Kaald Estrin (Andreas Werkland 80 min) - Fredrik Vaagan (Peder M. Spjøtvold 75 min) -  Aleksander D. Voldseth (Petter Sødahl 46 min) - Betim Lund - Joachim S. Fillingsnes

Vi er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av de 2 kampene vi har spilt. Vi har benyttet 12 juniorspillere i disse 2 kampene og vi ser at vi har mange spennende unge spillere. Sammen med spill i juniorserien er dette en god utviklingsarena for våre spillere. Det er  også viktig at vi har med noen rutinerte spillere, for det vil alltid være en forskjell på junior- og seniorfotball, ikke minst fysisk.


Neste kamp for vårt 5. divisjonskamp er torsdag 3. mai kl. 20.00 på Hemne Sparebank Arena. Møt opp, det er alltid trivelig å ta en tur i Ånesøyan:)